15 Temmuz Şehitlerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz…

Demokrasimizi, bağımsızlığımızı ve milli birliğimizi korumak için 15 Temmuz’da gösterilen kahramanlığı asla unutmayacağız.

Tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Savaşında olduğu gibi Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne göz diken ve işgale kalkışan yedi düvele, bu toprakların sahipsiz olmadığını her zaman gösteren milletimiz, 15 Temmuz 2016  tarihindeki karanlık gecede Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisimizdeki Milletvekillerimiz, Bakanlarımız, güvenlik güçlerimiz ve çok değerli milletimiz, darbecilere karşı onurlu ve güçlü duruş sergileyerek, bir kez daha yeri geldiğinde vatan ve bayrak uğruna şehit ve gazi olunabileceğini göstermiştir.

Bu vesileyle 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyoruz.

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği Yönetim Kurulu adına

Musa AKAN