"Şifa Veren Eller" Ödüllerini Aldı

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneğimiz, Ülkemizin Sağlık ve sosyal güvenlik politikalarına, sağlıklı yaşam tarzının benimsenmesine sağlık alanında eğitim gören öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunarak, yurt içi ve yurtdışında tıbbi yardım faaliyetlerinde bulunmak, sağlıkla ilgili her alanda projeler, geliştirmek, sağlık alanında Ülkemizi bulunduğu noktadan daha iyi yerlere taşımak, ulusal ve uluslararası düzeyde ülkemizi en iyi şekilde temsil eder nitelikte işler gerçekleştirmek için bir araya gelmiş bir ekipten oluşmaktadır.

2013 yılından beri tek yürek, tek bilek olarak bir arada bulunan ekibimiz, Çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak halk sağlığı eğitimleri vermiş, halkın bilinçlenmesine katkıda bulunmuş, Dünya İslam Sağlık Örgütünün kuruluşu, Sağlık Yöneticileri Kongresi, İstanbul Sağlık Raporu çalıştayı, Çeşitli Üniversite gençlik Projeleri, Halka Yönelik İlk Yardım Projeleri, 15 Temmuz Programı, Sağlıkta Şiddet projeleri, Sağlık hizmeti sunan, kurum ve kuruluşlarla birlikte bilimsel ve teknolojik araştırmalara öncülük etmek gibi bir çok proje gerçekleştirmiştir.

Hep yenilikleri ve ilkleri yapan ekibimiz bir ilki daha gerçekleştirmiş ve Türkiye’de ilk kez Sağlık çalışanlarına yönelik Şifa veren Eller Fotoğraf yarışmasını düzenlemiştir. Bu yarışmayı düzenleme amacımız, Kanuni Sultan Süleyman’ın “Halk içinde muteber  bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” sözünden yola çıkarak ülkemizde sağlık çalışanlarının öneminin sağlıkçıların bakış açısıyla anlatılması, sağlık çalışanlarımızın hastalarını tedavi ederken bile mesleklerinde sanatsal bakış açılarının da olduğunu vurgulamak ve mesleğimizin inceliklerini, zorluklarını, güzelliklerini fotoğraf sanatı aracılığıyla anlatarak sağlık çalışanlarının eserlerini fotoğrafın hikayesi ile birlikte toplumla buluşmasını sağlamaktı.

Gecede "Şifa Veren Eller" yarışmasında;

• 5000 TL lik 1. Ödülü Murat Çavuş
  • 3000 TL 2. lik ödülü Suat Çelik
  • 1000 TL 3. lük ödülü Engin Ayyıldız
  • 500 TL mansiyon ödülü Mülkiye Okyay
  • 500 TL mansiyon ödülü Nilüfer Şimşek

hikayeleri olan fotoğraflarla katıldıkları Şifa Veren Eller Fotoğraf yarışmasından kazandıkları para ödüllerini Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği ile Sağlıkçıyız.on.tr ‘den aldılar.

18.221.186.159