İsrail'in Mescid-i Aksa’ya Yönelik Saldırılarını Kınıyoruz

İsrail’in ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya yönelik her Ramazan ayında gerçekleştirdiği menfur saldırılarılar maalesef devam ediyor.

İsrail devleti Filistin topraklarında insanlık ve savaş suçu işlemeye devam ediyor. Dünya bu işgal ve hukuksuzluğa göz yumdukça zulmünü devam ettirecektir. Hiçbir kutsala saygısı olmayan İsrail'in ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarını Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği olarak bütün kalbimizle kınıyoruz.

İsrail'in Mescidi Aksa'nın hukuki statüsüne saygı duymasını ve uluslararası yükümlülüklerine uygun davranması gerektiğini düşünüyor, Ülke ve millet olarak, Filistinli kardeşlerimizin din ve vicdan özgürlüklerinin sonuna kadar yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.

3.137.164.210