• slayt
İlçe Sağlık Müdürlüğü Yöneticileri Anketi

2020 yılını Covid-19 korkusu ile yaşadık bu korku tüm halkımızı etkiledi. Tabii ki bizler oturduğumuz evlerde, çalıştığımız iş yerlerinde, yaşadığımız mekanlarda virüsten uzak ama yine de Covid-19 korkusu ile yaşarken Sağlık çalışanları Covid-19 ile iç içe yaşadı. Bu esnada özellikle İlçe Sağlık Müdürlüklerinde çalışan yöneticilerimiz belki de haftanın 7 gününü, günün de 24 saatini pandemi nedeni ile Covid-19 virüsünün cirit attığı ortamlarda geçirmek zorunda kaldı. 

 

Özellikle İstanbul’da tüm sağlık çalışanları ve Sağlık yöneticileri canla ve başla çalıştı ve pandemi sürecini çok güzel yönetti. Bizim gözümüzde tüm Sağlık çalışanlarımız ve Sağlık yöneticileri kendini kanıtladı ve hepsi en iyi sağlık çalışanı ve en iyi yönetici dalında birinci olmayı hak ettiler. 

 

Bizler de Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği ile ortaklaşa saglikciyiz.com.tr sitesinde bir nebze konuya farkındalık çekmek ve canla başla çalışan yöneticilerimizi onurlandırmak için bu anketi düzenledik.

 

Anketimiz sadece Sağlık Bakanlığına bağlı İlçe Sağlık Müdürlüklerinde görev yapan İlçe Sağlık Müdürleri, Şube Müdürleri ve Uzman yöneticileri kapsamakta olup 30 Nisan 2021 tarihine kadar www.saglikciyiz.com.tr sitesinde yayınlanacak ve 30 Nisan 2021 tarihinde Saat 24.00 da sonlanacaktır.

 

Anket toplamda iki kategori olmak üzere İstanbul geneli "38 İlçe Sağlık Müdürü ve İlçe Şube Müdürleri, Uzman yöneticiler" şeklinde kategorize edilmiştir. Mayıs ayı içerisinde anket sonuçlarına göre ilk 3 dereceye giren yöneticilerimize hem dernek hem de site yöneticileri olarak plaket ve hediyelerini takdim edeceğiz. Hediye plaketlerimiz sponsorumuz olan Scaph Beauty tarafından hazırlanacaktır.

 

Anketimiz hakkaniyetli olması için oturum açma zorunlu hale getirilmiştir. Bu şekilde her kullanıcı anket sonlanana kadar sadece bir kez oy kullanabilecek, sadece anket sonuçlarını oy kullandığı oturum şifresi ile her yerden görebilecektir.

 

Anketimizin hayırlara vesile olması umudum ile tüm İlçe Sağlık yöneticilerimize başarılar dileriz.

 

www.saglikciyiz.com.tr

 

ADAYLARIN DİKKATİNE

 

  • Anket için her oturumda sadece bir oy kullanılabilmektedir.
  •  
  • Oturum açma ve mail yazma zorunluluğu gerçek kişilerin oy kullanabilmeleri için ayarlanmıştır.
  •  
  • Toplanan mail adresleri başka bir amaç için kullanılmayacak ve hiç kimse ile paylaşılmayacaktır.
  •  
  • KVKK gereği adaylıktan çekilmek isteyen yöneticilerimiz bilgi@saglikciyiz.com.tr adresine mail gönderdikleri takdirde anket listesinden çıkartılacaktır.

 




Okunma Sayısı: 921


3.135.198.7








DİĞER HABERLER

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği

© Copyright 2020  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır.


Top