Derneğimiz Suriye'deki küçük kardeşlerimiz için yardım kampanyası düzenledi

Ülkemizin sağlık ve sosyal güvenlik politikalarına, sağlıklı yaşam tarzının benimsenmesine sağlık alanında eğitim gören öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak, yurt içi ve yurtdışında tıbbi yardım faaliyetlerinde bulunmak, sağlıkla ilgili her alanda projeler, geliştirmek, sağlık alanında Ülkemizi bulunduğu noktadan daha iyi yerlere taşımak, ulusal ve uluslararası düzeyde ülkemizi en iyi şekilde  temsil eder nitelikte işler gerçekleştirmek amacıyla kurulan Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği savaş çocuklarına yardımda bulundu.

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği olarak Suriye’de savaş şartlarında büyüyen çocukları düşünerek ve kışın gelmesiyle daha da ağırlaşan şartlarına küçükte olsa merhem olmak adına bir yardım kampanyası düzenleyerek ihtiyaç görülen çocuk giysisi, ayakkabı, bot, mont, kışlık çorap vs. gibi ihtiyaçlarını Elbab ve çevresinde bulunan çadır kentlerde ki çocuklara ulaştırıldı.

Elbab bölgesinde çalışan derneğimizin Başkan yardımcımız Serkan SAKAOĞLU bölgeye ulaştırdığımız paketleri ihtiyaç sahiplerine dağıttı.  Dernek başkanımız Musa Akan “Öncelikli görevimiz Türkiye’deki sağlık politikalarının geliştirilmesi olduğunu ancak imkanlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahipleri için yardımlara devam edeceğiz” dedi.

3.142.130.250