• slayt
Saglikciyiz.com.tr. sağlık haber sitesinin yazarlar buluşmasına katıldık

Kısa süre önce medyada yerini alan, başarılı çıkışı, istikrarlı duruşu ve objektif haber anlayışı ile dikkat çeken, saglikciyiz.com.tr internet sitesinin 'Yazarlar buluşması', Başakşehir Saraylı Döner Restaurant'da seçkin konukların katılımı yapıldı.
Kısa süre önce medyada yerini alan, başarılı çıkışı, istikrarlı duruşu ve objektif haber anlayışı ile dikkat çeken, saglikciyiz.com.tr internet sitesinin "Yazarlar buluşması", Başakşehir Saraylı Döner Restaurant'da seçkin konukların katılımı ile yapıldı.

 

Bu renkli geceye, saglikciyiz.com.tr' nin tüm yazar kadrosunun yanı sıra yine saglikciyiz.com.tr yazarlar arasında bulunan Sağlık Politikaları derneğimiz başkanı Musa Akan başkan yardımcılarımız Yunus Emre Kırgeç, Şenay Dursun, Milletvekili Abdullah Ağralı, İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can, oyuncu Alper Saldıran, Çetin Çiftçioğlu, Hasan Yanlızoğlu, İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Yunus Söylet' te konuklarımız arasındaydı. Sitenin kurucusu Prof. Dr.İbrahim İkizceli gecede yaptığı konuşmada, böyle bir fikrin nereden doğduğunu anlattı.

 

Sağlık sektöründe geniş ve önemli bir boşluğu doldurmayı hedeflediklerini belirten İkizceli, herşeyi devletten beklemediklerini, ortaya konacak iyi uygulamalarla hem toplumun hem devletin üzerinden bazı yüklerin alınarak, insanlarımıza sağlık okuryazarlığı başta olmak üzere, bir çok konuda bilgi ve bilinç desteğinde bulunabileceklerini ekledi.

 

Site yönetim kurulu üyesi Ecz Ali Murat Duman da,  sağlığı 360 derece saracak şekilde birbirine kenetlenen bir grup sağlıkçı arkadaşla çıktıkları bu yolda, amaçlarının halkın sağlık okur yazarlığını doğru bir şekilde yükseltmek olduğunu vurguladı. Bir sinevizyon gösterimi ve diğer konuşmaların ardından, geceye ev sahipliği yapan Archem Diagnostik kurucusu ve sahibi Dr.Salih Uca' nın yerli ve milli innovatif duruş ve yaptıkları çalışmalar hakkındaki sunumu beğeni ile izlendi.

Gece, katılan misafirlerin duygu ve düşüncelerinin paylaşılması ile sona erdi.
 




Okunma Sayısı: 1060


3.135.231.36








DİĞER HABERLER

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği

© Copyright 2020  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır.


Top