Türkiye Sağlık STK'ları Platformunu Kurduk

Sağlık alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek Türkiye Sağlık STK'ları Platformunu oluşturdu.Türkiye Genelinde 25 Sivil toplum kuruluşunun kurulması için öncülük yaptığı platforma toplam 36 STK üye oldu.

Sağlık Politikaları ve Sağlığın Geliştirilmesi Derneği olarak kurucuları arasında yer aldığımız Türkiye Sağlık STK’ları Platformu (TÜSEP)’nun lansmanı etkinliğimizi 36 STK'nın bir araya gelmesi ile TÜSEP Başkanı Opr.Dr.Abdullah DAŞDAN önderliğinde gerçekleştirdik.

Temsilde, hizmette eşitlik ve adalet, Süreçte iletişim ve eşgüdüm, Yaklaşımda tarafsızlık ve siyasetüstülük ilkeleriyle yola çıkan TÜSEP  lansman toplantımıza, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul milletvekili, 65.Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sn.Dr.Betül SAYAN KAYA, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cevdet ERDÖL, İstanbul Sağlık Müdürü Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU, Biruni Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Adnan YÜKSEL ile Bürokrasi ve Akademik dünyadan bir çok isim ve 36 STK temsilcisi katılım sağladı.

3.147.85.183